La pas prin „micul Paris” …


Duminica, ultima zi din sarbatorile Bucurestiului, juniorii au dorit sa calcam in picioare Centrul vechi al  „micului Paris” . Ba mai mult ne-au dat si o masa  „La Mama” unde se mananca  „ca la mama acasa”.

Inainte de asta am cautat Hanul Gabroveau, recent restaurat, o constructie care m-a impresionat prin multimea catacombelor intr-o zona foarte inghesuita a orasului. Nu e cazul sa va mai pun eu imagini, le puteti vedea la Cristi. Ce vreau sa va amintesc este ca renovarea a durat 5 ani si mai zilele trecute a fost inaugurat si de catre premierul Romaniei, Victor Ponta.

In rest Centrul vechi inca mai pastreaza multe cladiri care nu-i fac de loc cinste, multe din ele sprijinite masiv ca sa nu se darame. O plimbare pe aici va poate aminti de mari capitale ale lumii, in principal,  prin  acele personaje pe care le intalnesti la fiecare suta de metri .

 Ochestie care m-a impresionat putin a fost  „politia calare” . Cristi chiar a negociat cu ei sa-l lase o tura … Nu i-a convins !

Pentru cei care n-ati vazut de ceva vreme Centrul vechi al capitalei va ma i pun cateva imagini .Am incercat sa surprind doar imaginile mai frumoase .

 

Posted on 23/09/2014, in Bucuresti, Micul Paris. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu