O initiativa deosebita care pacat ca nu a fost sustinuta si de vreme : PARK FEST


Nici nu mai stiu unde citisem despre „Park Fest”,  prima editie,  care s-a desfasurat in zilele de 1 si 2 mai 2009 , pe un platou situat la 900 m altitudine, la limita Parcului National Retezat .

Timp de 2 zile “Platoul Soarelui” a găzduit , se pare, (asta dupa reclama facuta) o multime de artisti atat din tara cat si din strainatate care s-au perindat pe o scena improvizata. Noi am ajuns sambata pe la ora 12-13.  Venind dinspre soseaua Hateg-Caransebes, spre Rau de Mori undeva inainte de a intra in Parcul National Retezat , se face un drum de macadam spre dreapta. Nu foarte rau dar nici bun, cu foarte mult praf. Am rulat cca. 10 km pana am ajuns la destinatie . M-a impresionat, placut, faptul ca drumul din Hateg era semnalizat , astfel incat  am descoperit  usor locatia.

Am intalnit o atmosfera deosebita,  foarte multi tineri, foarte multe corturi, mici si bere, o priveliste deosebita cu toate ca vreme nu tinuse de loc cu ei. 

Inca la acea ora nu se imprasitasera…

Nu am participat la concursurile  si demonstratiile  de skateboarding, mountainboarding sau  ATV. Urme ale concursului de garafiti le-am vazut pe un mare bazin de beton. Cativa tineri se intreceau la tinta cu niste pusti speciale de paintball.

Mai toti erau obositi si infrigurati…. Am facut o multime de poze .

O initiativa deosebita care pacat ca nu a fost sustinuta si de vreme.

Cand sa plecam , surpriza ! Pana pe dreapta,  fata,  dar despre asta poate alta data.
Mai multe informatii gasiti pe www.parkfest.ro

Posted on 04/05/2009, in Parcul National Retezat, Park Fest, Platoul Soarelui. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: