Avioane si motoparapante la Sarbatoarea Narciselor


Cum va spuneam ieri n-am plecat de la Tg Jiu pana n-am fost sa vad pista de motocros din   Preajba .

In loc de motociclete nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit in locul acestora doua avioane usoare si mai multe dispozitive cu motor de zburat cu parapanta. Mi-au placut multa asa ca am asistat la cateva decolari si aterizari pe pista special amenajata.

Din spusele lui Doru pista a fost creata pe terenul primariei care a pus-o la dispozitia sportivilor. Fiind situata pe o colina este propice pentru lansarea parapantistilordar  si a avioanelor usoare care dupa cate am vazut decoleaza  pana in 100 de metri.

Parerea mea este ca se piloteaza foarte usor contrar unei impresii pe care o aveam anterior.

Dupa cate am observat se putea face si cate o mica plimbare cu avionul , dar cu siguranta azi daca o sa fim acolo o sa va povestesc mai multe , ieri doar am spionat.

Programul cu bughi-urile incepe maine, in jurul orei  10, un fel de motocros pe patru roti, urmat fiind in jurul amiezii de zboruri cu avianele usoare. Mi-am petrecut ceva timp pe langa aceste minunate dispozitive de zburat. Un Bucurestean foarte simpatic care curata de zor dispozitivul de propulsare mi-a povestit ca un motor  plus parapanta pot sa ajunga si la 10.000 de euro. Asa ca aviz amoatorilor de zburat  !

De sus de pe colina se distingea in departare  minunate  pete mari albe de narcise dar si locatia serbarii campenesti „Sarbatoarea Narciselor” .

Ii multumesc lui Doru pentru ca m-a insotit si mi-a dat o multime de informatii despre minunta lui „tara” .

Scuze pentru ca te-am retinut de la treaba !

Posted on 08/05/2011, in avioane usoare, motoparapante, parapante cu motor, Poiana Narciselor, Preajba, Sarbatoarea narciselor, Tg Jiu. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. ma asteptam sa va vad si in avion, la bord….in aer clar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: