Voua va plac jucariile ?


De fapt nu sunt jucari sunt niste miniaturi foarte complicate a unor realizari tehnologice de exceptie , avioane , helicoptere, vapoare, masinute (buggyuri) si cate si mai cate …
La Sarbatoarea Narciselor am intalnit cateva modele de avioane dar si doua masinute teleghidate. Daca masinute am vazut si chiar m-am jucat cu ele, vedeti filmuletul  din widgetul alaturat (am furat masinuta copilului …) cu avioane n-am avut placerea inca


Imi amintesc ca la Salzburg, in anii trecuti, m-a scapat Ghiocel intr-un magazin speciat de asfel de miniaturi. Cu greu m-a recuperat fara sa-mi cumpere nimic … Erau vaporase, avioane , etc de la cateva zeci de euro la cateva sute.

Eu nu voiam decat o barcuta teleghidata cu care sa pot sa-mi lansez momeala la mare distanta. Vazusem eu la niste pescari adevarati.
Cu parere de rau mini avioanele nu le-am vazut la treaba, in schimb cele doua masinute au alergat de colo colo cu mare viteza ridicand nori de praf spre deliciul spectatorilor.
Aviz amatorilor pe 05 iunie la Horezu se preconizeaza un concurs de asfel de masinute dotat cu premii. Am tras cu urechea la un vice de la primaria din Horezu participant si el la sarbatoare.


Posted on 10/05/2011, in avioane, avioane usoare, machete, masinute teleghidate. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: