Cursa lui Coconea este tare de tot


Google ne-a dat posibilitatea sa urmarim cursa in direct.  E ceva foarte tare,  sa-i vezi cum zboara sau alearga, cu ata mai mult cu cat fara sa ma laud, cunosc destul de bine Alpii Austrieci si am  recunoscut multe puncte din traseul lor.

Toma este la 40 de km in spatele elvetianului care a trecut la odihna, el inca zboara.

A trecut de ceva timp peste autostrada Insbruck – Bolzano . Ar mai avea , apreciez, 80 de km pana la urmatorul punct de control in Elvetia.  Urmaresc romanul nostru cu sufletul la gura. Este la 35 de km de primul loc iar distanta fata de  norvegianul de pe 3  a crescut la 20 de km.  Cu putin ” vant in pupa ”  Coconea ajunge iar primul. Distanta s-a micsorat la  32 … se micsoreaza vazand cu ochii, 31- 30.

Ma ingrijoreaza putin altitudinea, zboara cam pe la 1000 de metri dar inca merge perfect . 29 km. Este in dreptul localitati Tisens .

28 . Incearca sa urce, de la 800 a ajuns la 845.

Ceva nu e OK. Pe panoul cu locurile figureaza ca alearga cand eu il va  clar ca zboara. Daca indicatia panoului central este corecta elvetianul a reluat cursa, aleaga. Coconea nu reuseste sa se ridice peste 850 de metri , tot tatoneaza.

Elvetianul Christian Maurer zboara din nou, acum cand distanta intre ei este de doar 27 de km. Putea sa mai odihneasca !

Facem o pauza pentru niste meciuri de tenis si vom reveni.

Se pare ca dupa aproape doua ore, timp in care i-am umilit  pe Jeffry  si Andrei ,  Coconea isi pastreaza distanta de 27 de km fata de primul clasat.  In poza aveti clasamentul de la ora 16,45 iar aici vedeti live intrecerea.

Posted on 21/07/2011, in Coconea, Red Bull, Toma, TOMA COCONEA, X - Alps 2011, X-Alps, X-Alps adventure. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: