Pensiunea Casuta din padure


In weekend-ul largit am fost cum va spuneam in Tara  Fagarasului.

Cazarea la Casuta din Padure localizata in satul Vistrisoara judetul Brasov.  Daca drumul pana in orasul Victoria a fost bun fiind asfaltat, de aici vreo 6 km, ne-am cam „dezunflat” .Un drum betonat, stricat si in final inca vreo doi km de drum de tara.

Toata dezamagirea s-a risipit de indata ce am ajuns la locatie,Casuta din padure si am parcat-o pe Sofronica.  Am fost asteptati de proprietar d-l Horatiu cu care ne-am imprietenit repede.

Ni s-a prezentat proprietatea care de la prima vedere ne-a placut foarte mult. In primul rand curtea ,o gradina in adevaratul sens al cuvantului, cu multe, multe flori.  Camerele curatele si dragut amenajate , mai toate cu balcoane , ne-au asigurat un sejur minunat. In capatul curtii un paraias de munte ne-a prins extrem de bine , fiind al doilea frigider al nostru.

La scurt timp dupa noi au sosit parintii Danei si in final copiii. Nasi, familia Raca, au sosit doar a doua zi .

Am mancat am baut ne-am jucat  ne-am ozonat , am facut o plimbarica spre varful Moldoveanu. Ne-am simtit minunat la poalele Fagarasilor , la marginea padurii. Vremea a tinut cu noi, iar gazdele au fost de nota 10 . Duminica spre seara am aprins si un frumos foc de tabara, cu povesti si muzica dar si ceva bauturica.  Si cum tot ce e frumos se termina repede  luni pe la pranz , in ordinea in care am sosit am plecat spre casa. Numai cei care n-au iesit din casa in acest weekend nu au realizat traficul extrem de aglomerat din aceste zile.  Tot el traficul ne-a privat de a ajunge pe Transfagarasan, la Balea lac,  fiind foarte aprope , doar 3 km de Balea Cascada.

La intoarcere am vizitat casuta lui Badea Cartan din Cartisoara.

A fost un weekend minunat pe care, eu cel putin,  l-as mai repeta, cat de curand !

Cateva poze ! 
Inca ceva poze am pus pe facebook

Posted on 16/08/2011, in Casuta din padure, Pensiunea Casuta din Padure, Sambata de sus, Tara Fagarasului, Vistisoara. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. De ce te-ai folosit de fotografiile facute de un specialist?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: