IMPOZITE platite din fotoliul de acasa !


In sfarsit putem achita impozite si taxe, ca persoana fizica, on line, fara comisioane,  intr-un cont de tranzitie al MFP.

Pentru inceput doar clientii care au conturi deschise la urmatoarele banci :  B.C.R. S.A., C.E.C. BANK S.A., BANCA COMERCIALA FEROVIARA si ROMANIAN INTERNATIONAL BANK pot face plati .

Avantaje ar fi :

– nu se percep comisioane bancare;
– nu este necesar sa se cunoasca codurile IBAN ale conturilor de venituri bugetare sau codurile fiscale ale institutiilor publice;

Aplicatia  o puteti descarca de aici:  http://www.anaf.ro, sectiunea Asistenta contribuabili / Programe utile / Ordine de plata / Foi de varsamant / Ordin de plata in cont tranzitoriu pentru persoane fizice (OPTT 2011) 

Este aceeasi aplicatie prin care generati ordinele de plata si foile de varsamant dar , atentie, vers.6  nu 1.0.0

Mie imi convine nemaipomenit  cu atat mai mult cu cat am de platit impozite atat in Petrosani cat si-n Arad si voi putea face asta din fotoliul meu de acasa, fara cozi, fara imbulzeala. Voi ce ziceti de asta  ? Puteti sa vi le platiti tocmai … din Frankfurt .

Mai multe cititi aici pe Contabilul.ro.

Posted on 18/11/2011, in cont tranzitoriu, impozite, impozite si taxe, taxe. Bookmark the permalink. 15 comentarii.

 1. Si pana acum am platit online….. Ceea ce spui tu aici este de prin august
  http://ghiocel07.wordpress.com/2011/08/18/plata-impozite-si-taxe-prin-banci/

 2. Cred ca am un „fotoliu” gresit…ca eu nu pot plati dintr-al meu ;))

 3. Sip zi tu una 100% romaneasca s avad daca merita sa incep sa gandesc in directia asta 😉 In alta ordine de idei eu cred ca traim vremuri in care nu poti avea incredere in nici o banca din lume…asa ca pe moment investesc in contul de suflet;)) Amintiri si bunuri nu-mi poate lua nimeni…

  • Din pacate nu prea mai exista …le-am vandut pe toate ! Inregistrau „pierderi” imense…
   …. „investesc in contul de suflet;)) Amintiri si bunuri nu-mi poate lua nimeni…
   In cazul asta sper sa apucam, de sarbatori, sa bem macar o bere pe plaiuri Mioritice !

 4. Pe site-ul http://www.primariaarad.ro se poate plati online cu orice card, cu care se pot face plati pe internet, din 2009. Eu platesc de atunci si e super OK. In meniul din stinga se acceseaza Plateste online !. Se poate intra direct la https://globalpay.ro/arad/ si doar cu CNP=ul se poate vedea datoria si se ppoate si plati. Daca se face o cerere la Directia Venituri a Primariei se poate obtine si o parola si se pot vedea si platile anterioare. Se pot plati impozitele locale (inclusiv pe masina) si amenzile.
  Vad ca sistemul e folosit intrucit in 2010 aproape 35% din platile online de taxe si impozite apartin aradenilor. Detalii la adresa http://www.aradon.ro/aproape-35-din-platile-online-de-taxe-si-impozite-apartin-aradenilor/news-20110111-10425176

  • Foarte interesant comentariul tau, nu stiam asta.
   Am si eu ceva impozite de platit la Arad asa ca mai am o varianta.
   Multumesc !

 5. Cu placere !
  Acolo apar si amenzile de circulatie neplatite sau la care nu a ajuns confirmarea platii la Politie. Am patit asa ceva cu o amenda de circulatie luata in Bucuresti si platita la CEC tot in Bucuresti. Dupa 6 luni m-am uitat pe site si am vazut ca trebuie sa mai platesc o data amenda. Am mers cu originalul platii la Directia Venituri a Primariei si am facut o cerere de anulare a datoriei si in citeva zile nu a mai aparut pe site. Daca nu aveam unde sa ma uit ramineam cu datoria !

  • Foarte corect si interesant ceea ce spui.Si noi, eu si fiu’ meu (dar mai ales el ) avem probleme cu amenzile. Ghiocel,sotia, are adevarate dosare cu care ne-a scapat de cateva ori sa platim o amenda de doua ori.
   Dar din pacate amenzile ne vin la adresa de domiciliu si la Petrosani inca n-am vazut asa ceva, sau poate nu stiu eu . O sa mai sap, cu atat mai mult cu cat o stiu pe sefa de la fisc !

 6. La adresa http://www.petrosani.ro exista un link in dreapta sus (sau direct la http://82.79.134.29/) unde vad ca se poate plati online doar prin intermediul instrumentelor de plată electronică (!). De fapt doar cei care au cont la BCR si au aplicatia e BCR, deci nu s epoate plati cu orice card ca si la Arad !
  Mai trebuie si o cerere la Primarie pt inregistrare in sistem.
  Apar si amenzile de circulatie la Calendarul taxelor.

 7. MULTUMESC !
  Trebuia sa ma atentioneze un aradean de-al meu …

 8. Imozite pe casa se pot plati oniline,pentru Tulcea?multumesc frumos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: