Gletscherstrasse – Kaunertal


Totul a pornit de dimineata cand studiam un prospect din Austria, nu spun unde .

In concediu adunam prospecte de toate felurile pe care nu reusim sa le studiem. Acasa insa , intre doua concedi, unele apuca sa fie descifrate. Asa se face ca  harta de pe prospect mi-a dat ceva de furca.

Dupa doar doua ore lucrurile s-au cam lamurit.

Daca initial unele localitati imi erau cunoscute totusi nu realizam unde se regasesc . Si asta, as spune, pentru ca harta din prospect era orientata gresit.

Am cautat aceste drumuri cu softul meu preferat,  Microsoft AutoRoute, care la prima vedere ( la un anumit zoom) nu vedea drumurile cu pricina. Reesea clar ca sunt  niste drumuri locale.  Am descifrat-o  pana la urma mai mult cu ajutorul lui Googlemaps.

Daca Ghiocel va sesiza este drumul pe care initial ne-am deplasat, in zona Prutz, pentru a ajunge la casele de pe munte. Pentru ca ajunseseram pe versantul opus ne-am intors fara sa stim ca la nici 30 de km, mergand  pe Gletscherstrasse, in GletscherPark, am fi avut o priveliste pe care multa lume o cauta in drum spre ghetaul Kaunertal

Imaginea marita o gasiti aici

Gasind imaginea de mai sus, pe siteul GletscherPark,  constat cu placere ca in imediata apropiere mai sunt lucruri de vizitat.  Concluzia, daca mai ajungem prin zona , trebuie sa le vizitam.

Pentru cei care nu stiati inca GoogleMaps este o noua modalitate,  a mea,  de a gasi  obiectivele turistice. Traseul , vazut din satelit, poate fi marit astfel incat sa vizualizezi in timp real, la o marime acceptabila, zona interesata.

Reclame

Posted on 23/11/2011, in Austria, GletscherPark, Gletscherstrasse, Kaunertal, Prutz. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: