TOPUL celor mai bogati 50 de tigani din Romania !


L-am gasit pe siteul prietenului nostru  Valy  Cofaru  din State . Mie mi s-a parut extrem de interesant asa se face ca l-am citit de la un capat la altu’ . Topul a fost realizat de catre VerticalNews .
„Pentru a calcula averile acestora s-au luat în calcul activitatea economică înregistrată la ReCom, valoarea afacerilor, dar mai ales ceea ce au declarat ei înșiși, plus ceea ce au afișat în spațiul public: aurul și bijuteriile, palatele și alte locuințe, terenurile și mașinile.”

Daca nu stiati ni se precizeaza  ca : „Țiganii au două  momente în care își prezintă bogăția. Unul este Săptămâna Mare de dinainte de Paști, iar celălalt sărbătoarea Sfintei Marii din data de 8 septembrie. De regulă, țiganii din toată România vin să petreacă la Costești de Vâlcea cu grătare, fripturi la proțap, cârnați și sarmale. De Sfânta Maria, an de an.” 

Concitadinul nostru din Petrosani, manelistul Nicolae Guta este doar pe locul  38

38. Manelistul Nicolae Guță are o avere estimată la 1,2 milioane de euro. Pe numele său real Nicolae Linguraru, cântărețul a agonisit bijuterii de aur ce cântăresc trei kilograme (ce reprezintă 150.000 de euro), două apartamente situate în centrul Bucureștiului (Bulevardul Unirii și Piața Alba Iulia), o casă în Bucureștii Noi, trei vile ridicate în Petroșani și o mulțime de mașini: vreo treisprezece Dacii, mai multe Mercedesuri și un BMW Seria 5 obținut prin leasing. Spune că nu are încredere în bănci, preferând să își depoziteze banii și alte valori într-un seif. Anul trecut intenționa să vândă o parte din imbile și mașini, pentru a construi în centrul Petroșaniului un bloc cu șapte etaje. Criza l-a oprit. 

Va recomand sa-l cititi in intregime , pentru ” cultura generala ” !

Anunțuri

Posted on 24/11/2011, in cei mai bogati tigani, topul tiganilor. Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. si totusi unde e greseala mea? 😉

  2. Sip 😉 muncesc 8 ore + / zi….si nu-s in top ;))Ceva tre sa fac gresit daca eu nu reusesc intr-o viata prin munca cinstita sa ajung in nici un top 😉

  3. Pai tocmai aici gresesti … „prin munca cinstita” ! Asa poti sa lucrezi 8 x 3 ore pe zi si tot degeaba. Unde mai pui ca nici tenul nu te ajuta !
    Sper ca ti-am fost de folos !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: