Un spectacol de munca … si culoare


Exact asta a constituit vernisajul  expoxitional de azi, din una din incaperile Casei de Cultura a  Studentilor din Petrosani.

Pentru a fi mai explicit azi 03 aprilie 2012 in urbea nostara a avut  loc un „spectacol” deosebit. De fapt o  expozitie de Origami .

Expozantul, fetita unei bune cunostiinte de-a noastara Andeea Maria Pop, o domnisoara pentru care soarta nu a fost de loc darnica, fiind sortita sa-si petreaca tineretea intr-un scaun cu rotile.  Ajutata de parinti, as spun eu, in special de mama,  Andreea vrea sa ne dovedeasca  prin aceasta expozitie ca doar cine nu vrea nu poate sa munceasca.

Exempul este subliniat,  foarte  frumos, in scurtul discurs al  d-nei  Hulea,  directorul Casei ce cultura al Studentilor, fara a carui sprijin vernisajul nu ar fi fost posibil.

Printre zecile de exponate, minunat realizate, se regasesc adevarate opere de arta. Prin dibacia acestei tinere fetite, cu o munca pe care putini stiu s-o aprecieze, doar cei care au lucrat efectiv la produse Origami,  a iesit o expozitie de nota 10.

 

Expozitia  este cu vanzare. Se doreste a mai strange niste bani pentru costisitoarele operatii ale Andreei, pe care, singura, familia nu si le permite.    Fiecare dintre noi am face un gest minunat in a sprijini material aceasta fetita care nu cere de pomana.  Intr-un fel sau altul ea incearca sa-si valorifice munca si talentul.  Nu trebuie sa  ramanem indiferenti la un astfel de exemplu si va sugerez sa-i vizitati expozitia, care este deschisa in perioada 03-08 aprilie, si sa achizitionati din piesele expuse, care ori cine are ochi, acumuleaza foarte multa munca. Ori pretul  ar trebui sa reflecte munca depusa , v-o spune un economist.

Exponatele,  in marea lor parte am incercat sa le fotografiez pentru voi . Toti cei care puteti ajuta cu ceva , nu ezitati s-o faceti.

E nevoie de ajutorul nostru !

Nu uitati expozitia e deschisa doar pana duminica 08 aprilie a.c.

 

 


Azi doar aceste poze , promit ca maine le veti vedea pe toate !

Reclame

Posted on 03/04/2012, in Andreea Maria Pop, Casa de Cultura a Studentilor Petrosani, expozitie origami, origami. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: