Voua vi se pare corect, domnilor … ?


Colegul meu Andrei era cam revolvat pentru o problema  care ma macina de ceva timp si pe mine.

Marcarea locurilor de parcare publice, din jurul blocurilor, cu numarul de imatriculare al autoturismului propriu si transformarea acestui spatiu public in spatiu  privat. Sunt foarte dese astfel de exemple in toata si mai nou, din ce in ce mai multe si in urbea noastra.

Poza e luata de aici .

Chiar daca sunt inchiriate- concesionate legal eu unul o consider o FOARTE MARE PROSTIE a edililor locali. In speranta iluzorie de a rezolva cererile cetatenilor reusesc mai mult sa strice decat sa dreaga.

Nu numai ca tu  nu mai poti ocupa respectivul loc concesionat  dar concesionarul pe timpul zilei, la servici, la scoala etc mai ocupa inca un loc de parcare public fara ca nimeni  sa mai poata parca pe locul lui concesionat.

Voua vi se pare corect ,  domnilor …?

Si asta pentru simplu fapt ca locurile de parcare sunt din ce in ce mai putine, numarul autoturismelor crescand  exponential.

Pe langa faptul ca invrajbesti oamenii, vecinii, cu  primul venit primul servit  ( ma refer aici la edilii locali care aproba astfel de injustitii) marea majoritate a posesorilor auto sunt  nemultumiti pentru ca practic se scot din spatiul public aceste si asa putine, locuri de parcare.

Va propun sa dam cat mai multe like-uri pe pagina de Facebook a colegului meu Andrei la postarea „Miscarea contra concesionarii locurilor de parcare”  pentru a simti cum gandeste lumea si pentru a pune la cale , de ce nu, chiar un demers legislativ in acest sens.

Trebuie luata o atitudine pana nu este prea tarziu !

Anunțuri

Posted on 23/06/2012, in locuri de parcare, locuri de parcare concesionate, parcari la bloc. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: