Asta nu puteam s-o cred …


Desi circul pe traseul Arad – Nadlac de doua ori pe an, uneori poate de trei, nu puteam sa cred ca starea autostrazii A1, iesirea spre Ungaria,  este intr-o faza asa de avansata.

Azi citeam in Capitalul un articol pesimist, privind situatia lucrarilor,  si pentru prima data as zice eu, eu sunt obtimistul.

Explicatia este simpla.  Pentru ca aveam impresia ca lucrarile la acest tronson abia au inceput (cel putin asa se vede din soseaua Arad-Nadlac, autostrada doar intersectandu-se in cateva puncte cu acesta) nu puteam sa-mi inchipui ca lucrarile sunt asa avansate. Azi vizualizand doua filmulete am ramas placut impresionat. Cu alte cuvinte tronsonul este conturat  pana la granita maghiara. Tronsonul 2, cel ce face legatura cu centura Aradului, (portiunea Arad-Pecica) este mai avansat. Legatura cu centura este aproape gata. Pe acest tronson multe  bucati sunt chiar asfaltate. Atat pe tronsonul1 ( Pecica-Nadlac) cat si pe tronsonul 2 (Arad-Pecica ) ramase in urma sunt podetele, si traversarile. E drept ca pe tronsonul de langa unguri mai este mult de lucru dar totusi  autostrada este conturata in totalitate. As aprecia ca daca ar avea finantarea asigurarta la anul viitor poate vom circula pe ea  …

Va spune un obtimist, de data asta !

Daca aveti timp, circa 30 de minute, puteti vizualiza cele doua filmulete care m-au luminat si pe mine .

Reclame

Posted on 14/08/2012, in A1, autostrada Arad-Nadlac. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: