O solutie ce o agreez, anvelopele – all season !


De un an de zile s-a introdus obligativitatea anvelopelor de iarna .

Este bine stiut ca puterea de cumparare a romanului, mai ales in ultimii ani, scade de la o zi la alta. Ori in conditiile acestea sa-ti cumperi un set de anvelope de iarna, care in conditii medii, ajung la 1500 de lei dar pot usor depasi 2000, devine pentru multi dintre noi  o cheltuiala imposibila.

Saracia romaneasca a condus la tot felul de solutii alternative , anvelope resapate sau second hand. Este bine stiut ca anvelopele resapate nu se recomanda pentru viteze peste 100km la ora iar cele second hand isi pierd calitatile de aderenta dupa un interval de cca 5 ani asa ca o solutie pe care o agreez si pe care  v-o sugerez si voua sunt anvelopele  all season .

Eu umblu cu ele de un an si sunt chiar multumit. Recunosc public aici, sunt mai proaste decat cele de vara, vara s-au  cele de iarna, iarna dar abordand o conducere preventiva iti faci bine  treaba cu ele. Unde mai pui ca diferentele de pret dintre doua randuri de anvelope (vara+iarna) si unul singur (all season) nu sunt convins ca justifica investitia.

Ca sa nu mai vorbesc de depozitarea acestora pe timpul anului o problema foarte serioasa in special pentru cei ce locuiesc la bloc.

Vorba sotiei: „am mers  noi 40 de ani cu un singur rand de anvelope  … „,  deci se poate !

Reclame

Posted on 17/11/2012, in anvelope, anvelope all season, anvelope de iarna, anvelope de vara. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: