Larry Hagman mort la 81 de ani


Cei de varsta mea nu pot sa nu-si aduca aminte de un spectaculos serial „Dallas” care a avut drept protagonist si un personaj  negativ pe nume , JR Ewing.

Acesta a murit intr-un spital din Dallas de cancer la gat dupa ce a  suferit de cancer la ficat și ciroză hepatică, din anii 1990, după decenii de baut.

Serialul Dallas a facut din Hagman un superstar . „Dallas” a fost timp 356 de episoade  povestea telenovelei unei familii din Texas, fabulos de bogata in petrol și vite, cu multe intrigi de familie, violență, adulter și alte comportamente, nu din cele mai bune.

Se pare ca popularitatea  din „Dallas” a făcut Hagman unul dintre cei mai buni actori-plătiti  în televiziune cara i-a adus o avere pe care chiar și un Ewing ar fi ravnit-o.

Moartea i s-a tras de la bautura.

Hagman a început să beau ca adolescent și nu s-a oprit pana  cand medicul său i-a spus că are ciroza hepatica (in 1992) si ar putea muri in cateva luni. El a recunoscut ca, in ultimii 15 ani, a băut aproximativ patru sticle de șampanie pe zi, inclusiv în timp ce turna „Dallas” .
În iulie 1995 a fost diagnosticat cu cancer la ficat ceea ce l-a determinat  sa renunțe la fumat. O lună mai târziu a suferit un transplant de ficat.
Desi a  renuntat la  viciile sale, Hagman a recunoscut ca nu si-a pierdut pofta lui de viață pana-n ultima clipa.

A declarat  ca după moarte,  ar dori ca  ramasitele sale să fie  imprastiate pe un camp plantat cu marijuana și grau  din care la recoltare sa se realizeze un tort mare de marijuana, suficient pentru 200- 300 de persoane. Oamenii ar manca un pic de Larry.

Ceea ce denota  ca le avusese si pe astea …cu marijuana.

Haideti sa ne amintim ce  ” figura era ” :

Dumnezeu sa- l odihneasca pe prapadit ” !

SURSA : Un articol scris de Bill Trott, la Washington; raportare suplimentare de Alex Dobuszinkis în Los Angeles; Editarea de Peter Cooney

SURSA POZA si FILM : HotNews.ro

Reclame

Posted on 25/11/2012, in Dallas, JR Ewing, Larry Hagman, serialul Dallas, Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: