O chestie formidabila – Real Time GPS Tracker


Sa-ti urmaresti copiii prin satelit unde sunt in ori ce moment este o treaba formidabila, am mai spus asta dar nu ma pot abtine.

Azi il sun pe fiu” meu sa-mi spuna unde sunt, si oarecum nervos imi explica ca mi-a trimis un link. De fapt il trimisese lui Ghiocel.

Aflu ca sunt la Tg Jiu si curios sa vad  pentru a doua oara minuneea  ii cer linkul nevestei.  Intradevar  pe harta se vedea foarte clar cum se indreptau inspre Bumbesti Jiu.

Ii urmaresc de acuma.

traseu cristi1

Contrar afirmatiilor lui Ghiocel, cum ca ceva nu merge, la mine totul se vede OK. Sunt in apropiere de Lainici, la mai putin de 5 km . Aici semnalul se intrerupe brusc, apreciez ca undeva aproape de monumentul generalului Berthelot.

Pana ma foiesc eu sa vad ce s-a intamplat semnalul isi revine si depasisera  bine Manastirea Lainici. Sunt la cca 20 de km de casa. Interesant este ca atat timp cat semnalul este OK traseul aratat din satelit urmareste oarecum configuratia soselei cu curbele sale. Din momemtul in care semnalul se pierde si pana revine din nou traseul parcurs este redat printr-o simpla linie dreapta.

traseu cristi2

Se apropie de Aninoasa, sunt aproape de Motelul lui Gui. Aici semnalul se intrerupe din nou. De mai bine de un minut nimicnu se misca, cu siguranta au intrat in Petrosani.

Si pentru ca semnalul nu revine desi dupa mine intrasera intru camp deschis . Ma mai gandesc la ceva – daca smecherii au oprit telefonul – si vor sa mai intarzie putin, e posibil ori si ce !

Ma duc la geam si urmaresc parcarea cu privirea . Ar trebui sa apara din moment in moment imi zic in sinea mea si …. ii zaresc pe geam. Au ajuns ! Culmea e ca au gasit si un loc liber de parcare.

Revin la computer , care intre timp si-a revenit si el precizand sosirea .

traseu cristi 3

Posted on 25/12/2012, in Real Time GPS Tracker. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: