Am trait azi o stare foarte ciudata …


De cateva zile ma oboseste o noua masina  – un DS4. Cei apropiati … imi stiu povestile.

Ce nu stiu este ca am reusit sa ma cert cu intreaga familie, respectiv Ghiocel dar si cu juniorul. Problema lor cica de ce-mi trebuie  … DS4-ul cand cu o luna inainte mi-am achizitionat  C4-ul.

Ghiocel o punea doar pe seama banilor ( erau  cateva mii in plus) fara sa tina cont de faptul  ca pretul de catalog era pe la 25.600 si eu o puteam lua cu doar 17.500. Eu o vedeam ca pe o afacere foarte, foarte  buna pe care  nu doream sa o pierd sub nici un chip.

Juniorul , pe care-l banuiesc si azi ca se intelesese cu mamica, o tinea sus si tare ca m-am lovit la cap… La ce-mi trebuie, la interval de o luna, o noua masina, ce face asta in plus… etc, etc.  Pentru voi repet acum ca  era un DS4 care avea navigatie, scaune incalzite, masaj in scaunul soferului, senzori de parcare, priza de 220V si inca cateva maruntisuri. Din toate sursele studiate  nu se compara cu C4, fiind  net superioara.

Saptamana asta am stat cu sufletul la gura in speranta ca sambata vom face schimbul, dau noul C4 si diferenta si iau DS-ul.

Tineam legatura cu vanzatorul care nici el nu era prea hotarat in ce priveste instrainarea, masina fiind considerata si de el „ca visul vietii… „.

Ma repet poate, eram foarte, foarte multumit de achizitia C4 -ului ,  merge impecabil, are majoritatea obtiunilor DS -ului ,  dar imi doream foarte mult aceasta din urma.

Ieri trebuia sa primesc raspunsul final, daca se mai vinde masina sau nu  si pentru ca nu l-am primit  nu m-am abtinut sa nu-l sun azi.

Eram impacat cu mine ca daca trebuie sa fie a mea va fi si daca nu, raman – tot multumit- cu noul meu C4.  Ma rugam lui Dumnezeu sa faca asa cum crede ca e mai bine sa impacam si capra si varza. Si Dumnezeu a facut .

De la capatul firului d-l Adi s-a  scuzat ca nu mi-a telefonat dar ca a gasit un alt cumparator care-i achita masina in numerar lucru ce-l avantajeaza. Constient de situatie –  buyback-ul implica inca o vanzare, pentru el –  am trait o stare foarte ciudata !

Eram multumit ca nu-mi supar familia,  ca raman cu C4 -ul care are si avantaje : merge ireprosabil, are porbagajul mai mare( cu 38 de litri), consumul mai mic (cu 0.1l/100 de km ), anvelopele sunt mai ieftine ( C4 avand anvelope mai inguste, pe 16,   DS -ul avandu-le mai late , pe 17), cu siguranta cheltuielile cu intretinerea sunt mai mici fiind mai ieftin , nu in ultimul rand am economisit ceva bani …

Eram in acelas  timp trist si dezamagit ca nu-mi realizasem visul care trebuie sa recunosc ma cam obosise in ultima saptamana. Era o masina mult mai luxoasa , superioara fara doar si poate. O dezamagire mi-a produs si juniorul care sincer sa fiu credeam ca este de partea mea si ma intelege … N-a fost asa !

Totul e bine cand se termina cu bine,  pentru unii …

Posted on 27/02/2013, in C4, Citroen, Citroen C4, Citroen DS4, DS4. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: