Berlinul vauzt in compania familiei Anghel


Dupa ploaie a iesit iar soarele.

In drum spre Berlin ne-a plouat aproape tot timpul. Cand am ajuns a iesit soarele . Nicu, gazda noastra, a apreciat ca datorita sufletelor noastre …. un compliment frumos.

Berlinul a fost pentru noi, pana acum, cel mai minunat popas si asta datorita gazdelor noastre Pauna si Nicu Anghel. Le promisesem ca le calcam pragul, acasa la ei in Berlin, la nunat lui Vio, si m-am tinut de cuvant.  Am fost impresionat  placut de realizarile acestui tanar cuplu, departe de tara (chiar foarte departe) , care fara ajutorul nimanui, doar prin munca lor, nu de putine ori istovitoare, au reusit sa-si  injghebe un camin minunat care cu siguranta l-ar face invidios pe ori cine este mai putin invatat cu munca.

Nu-mi permit sa  v-il arat desi am primit  acceptul, credeti-ma este de vis, mobilat dupa gusturile lor, gusturi care,  se potrivesc intru totul cu ale noastre. Bravo copii, doar  prin munca omul poate obtine totul, voi sunteti pe cale sa-l aveti …

Nu ma pot abtine sa nu va arat cateva poze , cum arata scara pana la apartamentul lor

, balconul cu  minunatele flori ale Paunei.

De interior va promit ca arata mai bina ca … scara . Va arat doar lampadarul din bucatarie. Seamana cu cele de la Crocna  ???

In putinul timp cat am zabovit in familia tinerilor Romani am fost serviti regeste, Nicu are experienta in a servi oameni mari ( nu a fost cazul nostru …)  dar si frumoasa mea nepoata a fost la inaltime. Le multumim pentru tot, in special pentru turul orasului cu „ghizii ” casei, si in mod deosebit pentru  vizita la cea mai  grozava gara vazuta vreo data de  fam. Serb  , Gara centrala din Berlin.

Modul in care am fost tratati, afectiunea aratata,  ne determina, atat pe mine cat si pe Ghiocel,  sa le calcam pragul, cu drag, ori de cate ori drumurile noastre  vor trece prin Berlin.

Dar pana atuncia ii asteptam cu drag acasa, in Romania,  la Timisoara sau Crocna sau de ce nu la Petrosani.  Promitem sa le aratam lucruri frumoase  si in tarisoara noastra  …

Le multumim inca o data pentru tot !

Si pentru ca multa lume de peste mari si tari ar vrea sa stie cate ceva despre familia Anghel , in special Crocnanii, azi doar cateva poze, ca sunt foarte obosit dar promit mult mai multe in viitorul apropiat .

Noapte buna !

Totusi inca cateva poze   pentru …

Reclame

Posted on 28/05/2013, in Berlin, Concediu, Crocna, Familia Anghel, Nicu, Pauna. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Si noua ne a făcut o deosebita plăcere si va așteptăm cu drag pe la noi si data viitoare! Va pupam si călătorie plăcută in continuare!

  2. Voi sunteti niste copii minunati, si cu siguranta ori cand drumurile noastre duc prin Berlin „va calcam” cu placere. Si Ghiocel confirca ca, este de aceasi parere !
    Va pupam !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: