Cel mai frumos castel romanesc !


Este, cu siguranta, castelul de la Hunedoara.

Hunedoara, un fost colos industrial romanesc, astazi ruine, incearaca sa se revitalizeze prin turism . Si cum  ce au ei mai depret este Castelul Huniazilor  incearca din rasputeri sa-l promoveze. De data asta s-au gandit la un spectacol teatral. „Legenda corbului „dar si la un workshop culinar.  Daca la spectacol distributia a fost minunata workshopul nua fostcu nimic mai prejos.  Maestrul Horia Varlan a pregatit gustoase mancari la ceaun de care au beneficiat toti doritorii .  Varu’ Sandel – preferatul meu –  ne-a inveselit ziua cu ghidusiile lui.  iar  Jojo, frumoasa acrita, a fost alaturi pozand si intretinandu-se cu publicul vizitataor.

Mi-a placut initiativa, o consider un real succes, tocmai pentru ca a reusit , intr-o frumoasa zi de vara sa adune o multime de vizitatori. Prin modestul meu aport incerc si eu, sa sprijin promovarea acestei frumuseti.

Dar poate sunteti curiosi sa vedeti cam ce a fost acolo .


Anunțuri

Posted on 07/09/2013, in Carnavalul Medieval, Castelul Corvinilor, Castelul lui Iancu de Hunedoara, cel mai frumos castel romanesc, Horia Varlan, Hunedoara, Jojo, Varu Sandel. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: