„Cadoul” de Craciun !


Pentru unii Mos Craciun a venit mai repede …

Asa se face ca si pentru mine, si alti cativa  „fericiti” colegi …

Ce sa faci,  asta este, dupa o viata de munca trebuie sa mai faci loc si tinerilor si eu asta fac. Nu o fac chiar de buna voie dar cum ar spune un colaborator al meu,  „nacazu’  vine pe om … !”

Mai in gluma mai in serios va informez oficial ca pentru urmatoarele 4 luni sunt somer.  Am fost  sef de birou, am fost director, am fost expert contabil, am fost in corpul de control al CNH, m-am ocupat de Fonduri Europene (ba chiar le-am obtinut) numai somer n-am fost …

Viata iti ofera de toate !

Nu ma plang prea tare, am sotia si copilul care ma sustin – o sa-mi dea un codru de paine doar ca … fara jumari !  Din aprilie pot sa ma pensionez  asa  ca n-o sa mor de foame insa imi lipsesc 5 ani pentru a avea o pensie completa pe care eu apreciez c-as fi  merita-o !

Asa ca dragi intreprinzatori daca aveti nevoie de un om care sa va „bage-n faliment” va ajut cu placere … am ceva experienta, incepand cu EM Petrila Sud si continuind cu  UMIROM SA si sper ca doar atat …

Sunt multumit, cel putin, daca pot spune asa, ca nu mai traieste mama care ar suferi cu siguranta mult mai mult ca mine … Dumnezeu s-o odihneasca !

Am tinut sa va comunic personal pentru a nu afla de la altii, unde mai pui ca de acum  dusmanii pot sa se bucure !

Cumatul meu, fie iertat, avea o vorba : ” Nu mor caii cand vor cainii ! ”  Asa o fi ???

De acum timp avem destul, pe masura banutilor care se cam subtiaza, vom continua sa ne plimbam, mancam mai putin si ne plimbam, chiar e sanatos ! Norocul meu in Ghiocel care ma suporta saraca  de-o viata. Trebuie sa-i inveselesc cat pot zilele. Si ei ii plac  plimbarile, excursiile.  Abia astept sa se trezeasca …

Dupa Sarbatori o sa-mi caut de lucru sau o sa-mi fac de lucru … Nu pot eu sa fiu, de acuma intr-o vesnica vacanta ! Cam prea repede ! Culmea este ca ma simt al dracului de tanar !

Cei care ma pot ajuta, ajutor primesc din toate partile !

SARBATORI FERICITE !

Reclame

Posted on 14/12/2013, in cadou, cadoul de Craciun, caut loc de munca, oferte de serviciu, somaj, somer. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: