Un C4 de vanzare !


Eram tentat sa scriu un Sofronel de vanzare dar cati stiu de Sofronel sau Sofronica

O cunostiinta  are de vanzare un Citroen C4 identic  cu al meu  (pe dinafara) doar ca mult mai tare. Aceeasi culoare, bine intretinut, are 133000 de km si vrea pe el  9300 de euro. Nu stiu sa va spun cati ani are .

Azi l-am condus si eu, pentru jumatate de ora timp suficient pentru mine sa-mi dau seama cat de tare este .  E modelul cel mai scump al lui C4 berlina, care de nou face in jur de 22.000 de euro. Are cutie de viteze pilotata, navigatie si padele ca sa nu mai spun de celelalte. Pentru ce-i mai putin familiarizati, padele au doar masinile de formula sau sport pentru schimbarea treptelor de viteza de pe volan.

Eu mi-am dorit de mult una dupa ce, nu o data, in orasele superaglomerate, gen Paris, mi-a obosit piciorul stang  de atata apasat  pe ambreaj. N-a fost sa fie, ocazia de nerefuzat a fost una cu cutie manuala, respectiv  Sofronel.

Ma tot intreb de ce atata retinere pentru Citroen, o masina care si-a demonstrat de nenumarate ori in raliuri fiabilitatea si nu numai !
Ca sa nu vorbesc de mine care dupa 230000 de km facuti cu Sofronica (tot un C4 fabricatie 2005) am decis ca ideal ar fi noul C4 si asa a si  fost. Sunt foarte multumit de el, in primul an l-am alergat aproape 40000 de km.
Cunostiinta asta a mea este un tanar temperametal cum sunt mai toti tinerii nostrii.  A dorit sa-i imbunatateasca  parametrii si credeti-ma a reusit.   Dupa spusele lui acum masina sa are 122 HP si trebuie sa recunoasc ca-l cred. Masina , chiar si pilotata,  zboara de sub tine, cu siguranta suta o face sub 10 secunde. Sincer mie mi-a placut foarte mult.

Nu mi-a cerut sa-l ajut sa o vanda, vreau sa precizez de la inceput ca am ramas uimit ca o asemenea masina, scoasa la vanzare de ceva vreme, nu se vinde ! Tot ce pot sa va spun este ca e o masina foarte buna si atat !

Pana una alta va pun niste poze cu masina mea, care arata identic, si care azi a  beneficiat de un drum  „la cosmetician ” !

Ea nu e de vanzare !

PS. La data cumpararii am fost chiar incantat cand un tanar de 25 de ani a apreciat modelul agreat de mine  achizitionandu-si o masina identica .

.

Posted on 11/01/2014, in C4, cumpar C4, de vanzare, de vanzare C4, de vanzare Citroen, vand C4. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: