Domeniul skiabil Sureanu


Foarte interesant pentru cei pasionati de sky!

O harta descoperita de Ghiocel mi-a atras atentia. Este vorba de zona noastra, as fi vrut sa spun arhicunoscuta de 35 de ani…

Domenii skiabile

Cu toate astea de domeniul skiabil Sureanu  nu stiam inca. Auzisem de Muntii Sureanu dar nu-i localizam. Cu siguranta de la cunostiintele de geografie mi se trage …

Ce pot totusi sa va mai spun, este ca la cca 9  km de Petrosani puteti skia in Parang iar la alti 25-30 spre Vest puteti skia in Straja .

Verificati-ma, n-o sa va para rau  !

Harta asta doreste doar sa promoveze  Ranca , Voineasa si necunoscuta de mine Sureanu. Promit  ca o s-o identific cat mai repede si o sa aflati detalii cat de curand desi prioritara pentru mine ramane Jina,  localitatea cunoscutului  nostru cioban !

La prima vedere folsindu-ma de Google maps trag speranta ca din Petrila prin Cheile Taii as ajunge cel mai repede, nu stiu cum poate fi drumul. Cea de-a doaua varianta ar fi   de pe Transalpina, din dreptul Lacului Oasa, mai precis a Manastirii Oasa. Unde mai pui ca de la Oasa pana la Sugag sunt doar 40 de km si de aici la Jina mai sunt doar 10km.

Anticipez  o iesire frumoasa !

Petrosani -Jina

Reclame

Posted on 10/02/2014, in Domeniul Skiabil Sureanu, Muntii Sureanu, Sureanu. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Pe vremuri era o unitate militara , greu accesibila la baza unui lac, dupa luncile Prigoanei si Valea frumoasei. Foarte frumos, am fost si anul trecut, dar pe la Petrosani-Oasa de 1 mai, Transalpina fiind inchisa (dupa barajul de la Oasa drumul nu este asfaltat)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: