Trei zile promovam HUNEDOARA prin operatiunea, „Pro HD ”


O iesire care se preconiozeaza extrem de interesnta  vom face in  zilele urmatoarele.

La initiativa unor primi blogeri ai judetului, Denisa si Sebastian Bargau, Catalin Bobora, toti din Hunedoara, sustinuti de Camera de Comert si Industrie si societatile  AVIS 3000CARPATCEMENT HEIDELBERGCEMENT Group, Recom SID HUNEDOARA, Aqua Sara,  Glasul Hunedoarei, KONSTRUIM 2.0 si Flamingo vom explora si promova societati, din domenii diferite, din judetul nostru in ceea ce se cheama operatiunea  „PRO HUNEDOARA „.

Aflu ca in urmă cu ceva timp niste tineri inimosi, cu patriotism local, încurajaţi de un program pilot deschis în anul 2011 în Simeria au materializat un proiect pe care l-au botezat  „PRO HD” adică PRODUS ÎN HUNEDOARA la care, de ce sa nu recunosc, sunt mandru ca particip .

Va fi o experienta noua, experienta care n-are cum sa nu-mi placa  atata timp cat este  vorba de vizite … poze si filmari .

Unde mai pui ca vom fi inconjurat de tineri lucru ce nu mi-a displacut niciodata, ba din contra. Sunt asteptati blogeri din mai toata tara, cum ar fi Arad, Timisoara, Sibiu , Baia Mare si chiar  Bucuresti .

Urmarindu-ne postarile din zilele ce urmeaza o sa puteti vedea cu ochii vostrii cum se produce carnea de gaina – neinjectata, cimentul , apa minerala si multe,  multe alte bunuri indispensabile vietii.

Mulțumim organizatorilor pentru frumoasa invitație !

PRO HD – Fabricat în Hunedoara este un eveniment organizat de Sebastian Bârgău, Denisa Bârgău şi Călin Bobora, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara şi susţinut de AVIS 3000, Carpatcement, RECOM SID Hunedoara şi Aqua Sara / Aqua Sara Facebook. Parteneri: PRO HD, Kooperativa 2.0, Vila Flamingo, Glasul Hunedoarei.

Reclame

Posted on 19/03/2014, in Pro HD, Promovam Hunedoara. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: