Vila Flamingo din Hunedoara ***


Si cum misiunea noastra  Pro Hunedoara se cam termina nu vreau sa inchei inainte de a prezenta o locatie superba unde am fost cazati pe parcursul celor trei zile , respectiv incepand de miercuri seara si pana sambata la pranz. Este vorba de vila Flamingo din Hunedoara .

Si daca in multiplele noastre iesiri prin Europa familia Serb cauta cazari rezonabile,  nu excesiv de sumpe, dar cu niste conditii obligatorii, iata ca aici la „Flamingo” le-am regasit pe toate.  Cazare in conditii decente in camere matrimoniale cu baie , dus si toate cele.  Parcare gratuita  si nu in ultimul rand,  poate cel mai important pentru noi,  internet wireles free .

 

Ca sa nu va mai povestec ca in spatele pensiunii, regasiti un parc de toata frumusetea cu piscina, terasa,  loc de gratare  si alte facilitati. Gazdele noastre administratorul, d-l Marian, sotia si fiica ne-au facut sa ne simtim ca-n concediu. Nu vreau sa-i uit aici pe organizatorii Sebastian, Denisa si  Calin dar despre ei maine !

As adauga aici ca d-l Marian mai detine  locuri de cazare si pe  malul lacului Cicis ( un fel de mare a Hunedorenilor de o inegalabila frumusete)  pe care n-am avut ocazia sa le vizitam, dar promitem ca n-o sa ne scape !

Astea fiind spuse revenim oricand cu placere in Hunedoara, ” acasa ” la d-l Marian ! Cat priveste compania unora dintre cei mai tari bloggeri din Romania nu poate decat sa ma incante dar despre asta un ultim post privind aventura Pro Hunedoara probabil maine.

MULTUMIM d-le Marian !

PRO HD – Fabricat în Hunedoara este un eveniment organizat de Sebastian Bârgau, Denisa Bârgau si Calin Bobora, în colaborare cu Camera de Comert si Industrie Hunedoara si sustinut de AVIS 3000, Carpatcement, RECOM SID Hunedoara si Aqua Sara / Aqua Sara Facebook. Parteneri: PRO HD, Kooperativa 2.0, Vila Flamingo, Glasul Hunedoarei ,REPLICA HD.ro.

Posted on 29/03/2014, in Fabricat in Hunedoara, Hunedoara, Made in Hunedoara, Pro HD, Produs in Hunedoara, Vila Flamingo. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: