Ce-i frumos se termina repede … asta a fost aventura Pro Hunedoara


Asa au trecut cele 3 zile petrecute intre 19 si 21 martie,  impreuna cu cu un colectiv tanar , dar exceptional, de bloggeri din toata tara, care au venit sa puna umarul, la initiativa  lui Sebastian, Denisa si Calin, la o actiune  minunata,   Fabricat in Hunedoara .

Fabricat in HD

 Si pentru ca eu am participat pentru prima oara la un astfel de eveniment, desi varsta mea poate este multiplu de 3 fata de cel mai tanar blogger, pot sa va spun ca m-am simtit exceptional cu ei si eu si sotia mea.

Am fost incurajati sa participam la aventura  de ” juniorul nostru „, cu vechi stagii de blogger, care ne-a asigurat ca totul va fi OK si asa a si fost. Mersi tata !

Cu aceasta ocazie am avut prilejul  sa cunosc oameni noi, oameni frumosi si speciali, printre care pe departe d-soara Alina, cu puii ei,  m-a impresionat cel mai mult. Un colos industrial, de productie, subliniez , Complexul avicol integrat AVIS 3000 , codus de o tanara de doar 33 de ani, nu mi-a mai fost dat sa vad. Si cand am constatat cu cine trebuie sa lupte, cu rautatea inascuta a multora dintre noi, m-am intrebat si eu ca si altii … de ce trebuie sa munceasca asa de mult cand ar putea, linistit  sa-si petreaca toata viata in tihna in locuri de altii doar visate. Adevarul este ca din prima seara Sebastian  mi-a vorbit-o la superlativ  dar a trebuit sa ma conving si eu si acum, la sfarsit  pot sa ma pronunt,  n-a exagerat de loc !

 

Pe langa oameni, am avut prilejul sa vad cum, cu eforturi inimaginabile pentru unii, se incearca salvarea  unor obiective, ma refer aici la   RECOM SID SA , si in special a angajatilor lor cei care prin munca lor creaza plusvaloare. Si cum sunt convins ca productia este motorul societatii sunt foarte incantat de ce-am vazut !

La Chiscadaga, in colosul CARPATCEMENT Holding , am putut sa ma conving cu ochii mei ca problema reducerii poluarii nu este doar o vorba-n vant, ci un tel pe care cu investii  substantiale o echipa de oameni, specialistii in domeniu, incearca si reusesc sa ne protejeze sanatatea.

Nu credeam ca-n judetul nostru exista un asemenea nivel tehnologic intr-o „uzina de apa”. Si ma refer aici la Aqua Sara , apa produsa la Boholt. O uzina cu o tehnologie de milioane de euro, condusa  de o mana de operatori ( ni s-a precizat ca doar patru) ne produce noua Hunedorenilor si nunumai, o apa sanatoasa si delicioasa.

Inchei amintind de Vila Flamingo  locul unde am avut casa si masa pentru trei zile.  Ridic palaria in fata d-lui Marian si a familiei lui,  o gazda ireprosabila .

Si ca sa vedeti in ce a constat munca noastra , gasiti aici  tot  ce s-a scris  la Pro Hunedoara  –  Produs in Hunedoara.

In final vreau sa multumesc celor trei tineri Hunedoreni, organizatorii acestui reusit eveniment,   Sebastian Bargau, Denisa Bargau,   si  Călin Bobora   pentru munca enorma de a ne face sa ne simtim bine in urbea lor. Si daca credeti ca-i o joaca de copil sa organizezi asa ceva, va inselati amarnic. Sa cazezi, sa le dai sa manance, sa stai tot timpul in fundul lor sa vezi daca le lipseste ceva, sa organizezi toate aceste vizite – nu putine de loc – pentru mai bine de o echipa de fotbal … inclusiv rezerve, este o mare dovada de simt civic si nu numai . Cu siguranta nu multi s-ar inhama la asa ceva. Pentru toate acestea imi ridic palaria respectuos si-n fata lor, multumindu-le inca o data !

Cu speranta ca aceasta promovare isi va atinge scopul in cel mai scurt timp, doresc mai jos sa va prezint cei 11 jucatori si rezervele … care au participat la „joaca”.  Atentie majoritatea dintre ei sunt  jucatori de Champion league ( voi cititi printre cei mai buni bloggeri din tara)  pe care vi-i recomand  sa-i cititi  cu incredere .

Intr-o ordine pur si simplu aleatoare, daca am scapat pe cineva de vina este doar Ghiocel pentru ca de la ea am sutit linkurile :      

Cristian China-Birta, Daniel Mitre,  Alin Barna, Sebastian Bârgău, Denisa Bargau,  Călin Bobora, Loredana Pricopie, Cristian Florea, Andreea Ursu-Lişteveanu, Steluta Ghiocela SERB,Tudor Popa, Diana Ribana,  Serb Ionel,

De ce n-as spune pe curand, ca mie chiar mi-a placut !

PRO HD – Fabricat în Hunedoara este un eveniment organizat de Sebastian Bârgau, Denisa Bârgau si Calin Bobora, în colaborare cu Camera de Comert si Industrie Hunedoara si sustinut de AVIS 3000, Carpatcement, RECOM SID Hunedoara si Aqua Sara / Aqua Sara Facebook. Parteneri: PRO HD, Kooperativa 2.0, Vila Flamingo, Glasul Hunedoarei ,REPLICA HD.ro

Posted on 31/03/2014, in Fabricat in Hunedoara, Made in Hunedoara, Pro HD, Produs in Hunedoara. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: