In Pestera Bolii nu-i noroi si nici nu ploua !


Duminica 4 mai a.c. impreuna cu Imre Szuhanek suntem „de garda” la Pestera Bolii. O zi cam urata cu o ploaie marunta si mocaneasca. Vizitatori destui din toate colturile tarii… Cum scriam ieri, nu mai putini ca la Cascada Bigar din Caras Severin, care dupa unii este intre primele 5 cascade din lume .

Si pentru ca un bucurestean m-a intrebat la intrare daca in pestera este noroi si daca ploua, vreau sa linistesc pe aceasta cale pe toti vizitatorii, turistii in trecere sau campati in Vale, ca-n Pestera Bolii nu-i noroi si nici nu ploua !

Ba din contra stimati turisti in zilele in care vremea va cam strica concediul va recomand cu incredere Pestera Bolii. Aici pe aproape un kilometru, aveti de vazut frumuseti pe care nu le regasiti pretutindeni si unde nu ploua ! Cu siguranta este una dintre cele mai frumoase pesteri din Europa, zic eu .

In conditiile despre care va vorbeam „indivizi suspecti”, tot din Bucuresti, mi-au solicitat ieri permisiunea sa faca niste poze in pestera.

Si pe aceasta cale va comunic ca in pestera fotografiatul este free, n-avem wireless dar … urmeaza!

Chiar si dupa multe vizite facute in copilarie – despre care nu stiam, acum aflu – omul nostru ramane inca cu gura cascata !

I-am insotit pe  „fotografi”  pentru ca nu voiam sa faca mai mult de  9999 de poze, cel mult 32GB  limita stabilita de mine si de capul meu…

Imaginile si probabil primele impresii vor fi date publicitatii pe blogul  juniorului,  pentru cei care nu stiu, „indivizii suspectii” din Bucuresti sunt chiar copiii mei !

Anunțuri

Posted on 05/05/2014, in Pestera Boli, Pestera Bolii, Petrosani, Valea Jiului. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: