„Spectacolul” incepe !


Dupa cum va spuneam ieri „spectacolul” : Vizita in Hunedoara 2014 incepe.

Ne-am grabit putin sa nu pierdem „ridicarea cortinei” care se anunta pentru ora 20. Locatia acceasi Vila Flamingo iar „scena” sala de protocol de la parter. „Actorii” in mare parte aceeasi dar destule fete  necunoscute mie venite din mai toata tara.

Daca Denisa  si Sebastian Bârgău,  Călin Bobora si Alin Barna erau de-ai casei si cunoscuti de data trecuta, ceilalti majoritatea foarte tineri erau sositi  de prin tara. Era sa-l uit pe Daniel Mitre aradean pe care-l stiam de data trecuta.

Am mai cunoscut aseara doi Focsaneni, un Clujan,  3 sau 4 Bucuresteni printre care-l enumar si pe junior, prezent si el de data asta.

Daca la inceputul spectcolului erau „pe scena” doar cativa „actori” in jurul orei 23 au sosit si ultimii  astfel ca la „caderea cortinei” , destul de bine dupa miezul noptii, echipa era completa.

Intre timp am socializat, am mancat, am discutat in mare programul zilelor urmatoare, care se anunta foarte interesant, in special pentru cei ce calca  pentru prima data pe meleaguri Hunedorene. Totul scaldat cu oarece bere si nu numai …

Cei curiosi sa ne cunoasca programul – tineti aprope – ” Piesa ” este in derulare !

 

 

Posted on 16/05/2014, in Hunedoara, Vizita in HD 2014, Vizita in Hunedoara 2014. Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. 🙂 Cortina a fost ridicată și coborâtă cu mare folos! Emoțiile continuă: oare în seara asta, după o zi faină, ce vor mai avea de spus/făcut actorii?

    • Nu Madalina, tu erai mentionata in : ” …3 sau 4 Bucuresteni ”
      Scuzele mele, la ora aceea nu retinusem numele multor participanti. Intre timp mi-am revenit… La toate postarile despre „Vizita in HD 2014”, la sfarsit, mentionez linkuri catre fiecare participant.Chiar am revazut linkul cu pricina sa vad daca nu cumva te-am scapat.

  1. Pingback: Cum a fost vizita în HD, ediţia 2014 | Denisa Bârgău ✿

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: