Stanca lui Filip


Acostam la Stanca lui Filp.

Primul lucru scoatem plutele din apa si apoi ne ocupam de amenajarea taberei – a corturilor. Spre bucuria noasta vremea este buna lucru ce nu dureaza prea mult.

 

O data corturile instalate, adunam lemne si reusim sa aprindem focul nu pentru mult timp. Bucatarii trebuiau sa-si intre-n rol…

Doamne, Doamne ne vede ca suntem aranjati si ne trimite o ploaie torentiala de circa 30 de minute cu tunete si fulgere.

Majoritatea ne ascundem prin corturi dar cei mai consecventi isi continua pescuitul protejati de pereline. S-au prins ceva pestisori dar cel mai mare, un somotel, a venit  de dimineata tot in undita  maestrului – Vasile.

L-am fotografiat pentru voi, pentru posteritate …

Apropo de pesti s-au prins destul de multi in expeditia aceasta. Vasile ne-a saturat de peste. Ca sa nu va mai spun cum ni i-a pregatit…  Cei consecventi cu urmaritul postarilor noastre vor vedea doua capturi  de record la Savarsin. Putina rabdare !

Sederea aici a fost scurta,  a doua zi pe la orele 10 totul era strans si plutem din nou pe Mures. De data asta punctul terminus era la Savarsin.

Am navigat ce-am navigat, am recoltat mai multe probe privind nitratii am facut chiar baie, inceputul zilei a fost unul foarte bun, vremea minunata.

 

Inainte de Savarsin lucrurile insa se schimba si avem parte de o noua furtuna care ne prinde de data asta pe mijlocul apei.

 

Dar despre asta data viitoare!

Reclame

Posted on 22/07/2014, in cu pluta pe Mures, Expeditie pe Mures 2014, PetroAqua, plutarind pe Mures, testare Mures de nitrati. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: