Zilele Bucurestiului 19-21 septembrie – 555 de ani de la atestarea documentara


Nu puteam sa scapam evenimentul care a inceput inca de ieri.

Azi cu gasca intreaga , „atomicii” plus doua mamici , sa n-o omitem pe Ghiocel, am purces in Parcul Cismigiu in jurul pranzului. Aici imbulzeala mare intrucat pe aleile parcului existau o multime de tonete cu tot felul de produse,multe traditionale, care de care mai interesante si care te imbiau sa le achizitionezi.

Nu m-am putut abtine sa nu le imortalizez. De la vestitele  oale, sculpturi in lemn, dulceturi si cate si mai cate altele, minunatele noastre ii, atat de cautate in lumea larga dar si tuica traditionala, nimic n-a lipsit de la sarbatoare.

Dupa un tur complect al standurilor ne-am despartit de gazdele noastre si-am fost preluati de tineri Serb.

Tinta Palatul Mogosoaia, un obiectiv care pana la ora asta ne scapase. Dar despre el altadata.

Regret putin ca oboseala nu ne-a permis ca pe la orele 22 sa fim in fata Casei Poporului unde pe o scena imensa va avea loc un Concert extraordinar si un spectacol cotat de unii ca unic in Europa – „iMapp Bucharest 555” . O proiectie a 5 show-uri a cate 6 minute pe fatada Casei Poporului  ( a doua cea mai mare cladire din lume dupa Pentagon). Proiectul organizat de Primaria Municipiului Bucuresti presupune o imagine 3D complexa , ce anima prin forme si culori suprafata cladirii, folosind fiecare element arhitectonic  pentru a personaliza si reinterpreta aria gigantica a constructiei, de aproximativ 20 000 de metri patrati „relieful ” cladirii devenind protagonistul unui spectacol dinamic de sunet ,culoare si lumina.

Dar poate avem norocul sa-l vedem la televizor . Pana atunci va las in compania pozelor care sunt destul de multe pentru ca nu m-am putut decide la care sa renunt pentru a avea o imagine cat mai aproape de ce a fost acolo .

Reclame

Posted on 21/09/2014, in Bucuresti, Bucuresti 555, zilele Bucurestiului. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: