Inaugurarea telescaunului de la Rusu !


Pentru ca intr-un tarziu am auzit ca la ora 12 – in vecinatatea Petrosaniului  –  se inaugureaza noul telescaun, cu plecare, de la Rusu am dorit sa surprind momentul.

Pe o vreme sa nu scoti cainele din casa, temperatura doar c-un grad sub zero, cu mare greutate am reusit sa-mi deschid portierele de la masina care eru inghetate. Nu  m-a speriat pe mine poleiul (doar am Micheline de iarna) si-am pornit spre Rusu.

Cu toata vremea potrivnica, ceata, polei, atmosfera extrem de incarcata, dupa nu foarte mult timp am parcat la Rusu. Inca mai erau locuri de parcare cu toate ca aglomeratia era destul de mare. Drumul spre surprinderea mea, desi patinoar, era foarte accesibil fiind imprastiata sare si nisip din abundenta.

Pentru ca am omis sa-mi iau cu mine o patura am renuntat sa fac, gratuit, o tura cu telescaunul. Ceata foarte deasa nu-mi permitea sa va dau prea multe imagini spectaculoase. Asa se face ca m-am multumit cu putinul, respectiv cu imagini de la statia de plecare, din zona Hotelului Rusu. De aici si de pana aici, va arat niste imagini, sper sa va placa!

.

 

Reclame

Posted on 30/11/2014, in Petrosani, Rusu, ski, telescaun, telescaun Rusu. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: