VIP Motel Restaurant -HATEG


Finalul primei zile de #VizitainDH2016 sau #FabricatinHD2016 l-am facut,  impreuna cu bloggery, la VIP Motel Restaurant  -HATEG, la niste placinte.

Dupa o masa copioasa, cu produse – sanatoase-  de la Fermele Ado – Alexandra a tinut sa ne ofere si-un desert …In acest scop ne-am deplasat cu mic cu mare in Hateg. 

Desi suntem destul de umblati prin zona (si nu numai) nu aveam cunostiinta de acest nou motel restaurant. Plasat undeva pe centura Hategului,  in spatele unor blocuri de locuit (str.N Titulescu nr.8A), putin ascuns,  am ramas placut  surprins la vederea sa. Surprinderea a fost si mai mare cand am patruns in interior unde am ramas, la propriu, cu gura cascata …

Totul, dar totul (pentru ca nesimtit cum sunt am rugat patronii sa-mi arate si motelul) arata de 4 stele. 4stele de romani si nu de turci, tin sa precizez.

Impresia initiala foarte buna a facut-o resturantul care  mirosea a nou. Un mobilier deosebit de frumos, lumini ambientale deosebite, servire ireprosabila, placinte extrem de gustoase ca sa nu mai vorbim de carnati, trei sortimente sa-ti lingi pe degetele ,  patroni minunati.

Condus de sotia patronului, o distinsa doamna, am avut placerea sa vad si camerele de la motel in numar de 24 aflate la etaj. Pozele o sa va redea, cu siguranta, minunatia realizata de acesti oameni intreprinzatori , culmea, pe vechiul amplasament si avand la baza o centrala termica de cartie dezafectata.

N-o mai lungesc am petrecut o dupa amiaza minunata , cu oameni minunati (aici ma refer atat la gazde cat si la bloggerii veniti din intreaga tara) intr-o locatie …minunata.

Nu-mi ramane decat sa v-o recomand cu incredere, noi v-om reveni cu siguranta!

Si acestea fiind spuse declar inchisa sesiunea 2016  #VizitainDH  -#FabricatinHD multumind tuturor pentru reusita , atat gazdelor cat si organizatorilor. Mi-a placut mult , tineretea si frumusetea  colectivului din care am facut parte si cu care ma mandresc.

Pentru o zi am intinerit si noi, inca o data MULTUMIRI tuturor!

Fabricat în Hunedoara – Vizită în HD este un eveniment organizat de Sebastian Bârgău, Denisa Bârgău şi Călin Bobora, în colaborare cu sponsorii și partenerii de anul acesta: Sponsori principali: Carpatcement / Heidelbergcement Romania;Fermele ADO Țara Hațegulu

Parteneri: Pizzeria Napoli, Sara Cafe.

Posted on 17/05/2016, in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu