Deschidere oficiala „Club TARABOSTES” -Geoagiu Bai


Sambata, 24 iunie a.c. in Geoagiu Bai se redeschide clubul „Tarabostes” o locatie „cu haine noi” dupa cum afirma organizatorii.

Mobilizati de Calin Bobora, un grup de bloggeri din intreaga tara, in cadrul unui eveniment organizat intitulat  #PrinHD2017 , vor participa la momentul anului, deschiderea oficială a noului Tarabostes Outdoor, unde se anticipeaza o prezenta masiva.

Atmosfera este intretinuta  cu prietenii de la Radio Zu: Adi Mihaila, the HITMAN, Paul Pdm Damixie & PeeJay Vincent, live percuționist.


Se  preconizeaza un weekend cu mult soare, muzică, coctailuri și DJ renumiți pe care nu puteam sa-l scap sub nici o forma. Unde mai pui ca, pentru nu mai stiu a cata oara, am posibilitatea sa cunosc si sa relationez cu tineri frumosi din intreaga tara.

Ușile se deschid la orele 23:00, rezervări pot fi facute la telefoanele 0761229766/ 0727042111, tinuta, casual, costul unui bilet 20 de lei.

Astept sa ne vedem  pe marginea piscinelor din complexul „Băile Daco-Romane Geoagiu Băi”, peste zi, iar pe seara in club.

PrinHD2017 este un eveniment organizat de Călin Bobora. Proiectul este sponsorizat de Vila HD, Complex Gorunul și este susținut de Tarabostes Geoagiu Băi, Băile Daco-Romane Geoagiu Băi, Pizzeria Napoli și T@O Prodcom.

Posted on 23/06/2017, in #PrinHD2017, Radio ZU and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: