Finalul la Red Bull X-Alps se intrevede…


De zece zile , zi de zi, am stat cateva ore cu ochii in calculator urmarind mareata competitie, Red Bull X-Alps 2017. De fapt il urmaream pe Toma Coconea…

Petrosaneanul nostru a facut figuri frumoase in aceasta competitie ajungand  la Monte Carlo chiar pe locul doi.

Meritul lui cel mai mare este ca e singurul care a participat la toate competitiile Red Bull X-Alps cu rezultate frumoase.
De data aceasta, nu singura, Maurer elvetianul, este foarte aproape de final.

Cum am anticipat intr-un comentariu recent a aterizat, in Italia la mai putin de 10 km de Franta. In Menton, unde ne-am cazat de cateva ori,  intri in Franta si de aici mai sunt doar cativa km pana la final, Monte Carlo.

Ce mi se pare interesant este ce va face pentru ca in coasta i-i stau, francezul Outters  B. (76km) si austriacul Guschlvlbauer (140km) ambi  avand activat Night Pasul care cu un zbor norocos pot sa-l ingenuchieze…

De aici pe Maurer chiar nu-l mai vad zburand, dar nimic nu e imposibil , poate sa urce pe versantii localitatii de unde sa se lanseze dar putin probabil. Pe jos in doua ore ajunge la Finish.
Timpul le rezolva pe toate, dimineata o sa cunoastem cu siguranta castigatorul,.

Posted on 12/07/2017, in Red Bull, Red Bull X-Alps, Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. La punctul de sosire nu are voie să ajungă pe jos, așa a fost an de an. Deci o sa zboare, o să zboare din locul clasic dinaintea punctului de finish.

  2. Daca zici tu …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: