E-Boda 4K Sj6100 UltraHD WiFi sau NEXT BASE 4063GPS WiFi 


Revin la prima mea „dragoste” blogul cu scopul de a va arata, comparativ, doua camere, initial am zis eu auto dar nu e chiar asa…


E vorba de E-Boda 4K Sj6100 UltraHD WiFi o camera sport dar si subacvatica (cica filmeaza pana la 30 de metri) si NEXT BASE 4063GPS WiFi o camera auto cu  GPS. 

Daca prima este o camera sport (are rezolutie de pana la 4k) si poate fi folosita la alergari, pe bicicleta, pe masina dar si subacvatic (pana la 30 de metrii adancime) costand cca.200 de lei, cea de-a doua este o camera doar auto (cu rezolutia maxima de 1080P) dar care are in schimb atasat un GPS care-ti permite (cu softul ei) sa-ti memorezi drumul, ba chiar si viteza in ori ce moment, cu posibilitatea de a rula filmul in paralel cu simularea deplasarii pe o harta Google Maps. costand in schimb cca.500 de lei.
Daca prima mi-am cumparat-o singur inainte de Craciun  cu scopul de a o utiliza atat pe masina dar si pe barca in desele noastre excapade pe Mures, cea de-a  doua mi-a adus-o Mosul (voi cititi CriSerb) la prima vedere parand mult mai buna.

Acum trezindu-ma peste noapte cu doua „jucarii”  am mers din curiozitate cu ambele in acelas timp si am realizat filmuletul atasat.

Dupa umila mea parere prima se adapteaza mai bine de lumina scazuta la un soare puternic (bineinteles folosindule pe ambele la aceeasi rezolutie 1080p) In timp ce cea de-a doua merge mult mai bine pe lumina buna.

La prima ma deranjeaza faptul ca nu stie sa se porneasca singura cand pui contactul masinii(mai trebuie de fiecare data sa mai apesi doua trei butoane) in schimb  cea de-a doua este perfecta din aceast punct de vedere. Ambele filmeaza in bucla rescriind fisierele atunci cand simul este plin. Cea de-a doua insa iti memoreaza continu (vrei nu vrei) alaturi de ziua si ora  viteza dar si coordonatele in fiecare secunda. Chiar daca scoti din setari sa nu mai fie afisate, ceea ce se poate – vezi filmuletul comparativ- datele sunt stocate de GPS in fisier si oricine cu softul camerei poate sa-ti refaca traseul parcurs stiind la secunda locul unde te aflai,  pozitionat pe harta.
In mare cam asta este povestea celor doua camere. Dupa parerea mea este foarte bine sa ai la bord o astfel de camera, daca nu cumva doua (fata si spate). Niciodata nu sti ce poti sa surprinzi pe drum.
Ce va sugerez este sa cunoasteti cu precizie scopul pentru care va doriti o anume camera pentru ca vedeti, daca la prima vedere pot fi flolosite la fel aprofundand problema ele sunt total diferite.

Posted on 30/12/2017, in E-BODA, NEXT BASE, Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: