Ne pregatim de „Intalnirea de 40 de ani”!


Intalnirea de 40 de ani de la terminarea Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Bebes Bolyai din Cluj Napoca, cu cele sase grupe de la sectia Finante-Contabilitate, va avea loc pe 9 iunie 2018 prin grija a catorva „mohicani” care se incumeta la organizare.

(NICU SOCACIU tel. 0744 603 400, TRAIAN IENCIU tel. 0744 552 850, VASILE CECLAN tel. 0757 203 661, NEGRUTIU ADRIAN)

Propunerea de program ar fi cam aceasta:
– vineri 8 iunie 2018 ora 18,oo cocktail organizat în sala rezervată de la Grand Hotel Italia Cluj, prezenta optională, fiecare participant urmănd a comanda și achita consumația
– sămbătă 9 iunie 2018 ora 10,00 cursul festiv
– sămbătă 9 iunie 2018 ora 16,00 balul propriu -zis în sala rezervată de la Grand Hotel Italia
Alte informații urmează a fi transmise ulterior. 

IENCIU TRAIAN mi-a cerut sprijinul in contactarea grupei 105 despre maretul eveniment, unde mai pui ca nevasta-mea este implicata si ea in problema.
Pe scurt, spre rusinea mea, nici nu-i mai retin pe toti colegii de grupa plus ca numerele de telefon a mutora s-au schimbat fata de ce aveam in „Cartulica de la 30 de ani”

Ce va rog eu, este sa ma sprijiniti ca sa-i… adun!
Am creat trei poze  in care am numerotat colegii in dorinta de ai regasi in ele pe toti.
Prima poza fiind de la de 10 ani.

Cea de-a doua fiind facuta in fata Hotelului Napoca  in preajma banchetului:

Iar cea de-a treia fiind realizata pe scarile Facultatii …

Alaturat am creat si un tabel in care mi-am trecut colegii fiecare avand asociat un numar de ordine (asa am gasit eu de cuvinte ca ar fi mai simplu sa ma ajutati).

 

Ce vreau sa precizez este ca cei care sunt pe Facebook pot fi contactati simplu ba chiar in marea lor parte sunt la curent cu Intalnirea. Problema este cu ceilalti care si-au schimbat si numarul de telefon de la ultima intalnire.
Acum rugamintea :

  1. Adaugati in tabel (printr-un comentariu bineinteles), vizavi de nr de ordine din poze, numele colegilor pe care eu nu i-am mai recunoscut si voi ii recunoasteti, eventual un nr de telefon valid, o posibilitate de a fi contactat (mail , Facebook copil, mai stiu si eu… )              exemplu : nr 29 – Papici Nicolae, telefon … etc.
  2.  Toti cei care au luat cunostiinta de eveniment sa-mi comunice participarea si nr de participanti (telefonul meu : +40722 207 377);
  3.  Pot si chiar ii rog sa ne ajute pe toti colegii de an care prin diverse mijloace iau cunostiinta de prezenta postare.

Nu in ultimul rand vreau sa va comunic celor care nu stiati inca ca  BADULESCU Steluta Ghiocela, actualmente SERB (prima mea sotie) a creat o pagina de FaceBook  intitulata :  UBB-Finante-Contabilitate promoția 1978  unde-i inscrie pe toti colegii nosti, promotia 1978, doar sectia finante-contabilitate.

In speranta ca intentia mea este bine perceputa de colegi  sper ca in cel mai scurt timp sa ne revedem la GRAND HOTEL ITALIA pe 9 iunie in Cluj.
Toate noutatile ulterioare le puteti afla de pe pagina de Facebook mentionata dar si contactand unul dintre colegii organizatori ale caror numere de telefoane le aveti afisate.
Grupa 105 am fost cea mai tare …   haideti sa nu dezmintim,  astept  informatii de la voi, si sa ne revedem sanatosi si in numar cat mai mare  in vara!

 

 

Posted on 14/03/2018, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: