Casa de câine DIY


Acest minunat articol l-am luat de aici :http://www.handymantips.org/diy-dog-house/eu doar l-am tradus cu Google translate, dar sunt foarte incantat , o sa construiesc casuta si o sa le trimit imagini MULTUMESC Handymantips.org. Prima data  o sa calculez costurile cu materialele in preturi luate de la DEDEMAN. Va tin la curent!

 dog house
Va sugerez sa va inspirati si voi sau chiar sa o construiti!

Fiecare animal de companie merită o casă plăcută. Casele de câine de pe piață sunt costisitoare și adesea slab construite. În acest articol vă vom arăta cum să faceți singuri o casă de câine frumoasă.

Veți economisi bani și vă veți mândri de munca voastră. Această casă de câine DiY vă va proteja câinele împotriva ploii, zăpezii și a soarelui și, cel mai bine, poate fi ușor transportat de la un loc la altul. Mai întâi aruncați o privire la planul casei de câine în imaginea de mai jos.

Dimensiunile sunt în milimetri, iar casa câinilor este destinată câinelui cu o înălțime de 60 cm. Dacă aveți un câine mai mare, atunci aveți nevoie pentru a scala toate dimensiunile pentru a se potrivi nevoilor dvs. de companie. Pentru întregul proiect vom folosi placaj de 8mm grosime . Dimensiunile podelei sunt de 97 × 75 cm, astfel că veți avea nevoie de două plăci pentru podea și veți avea nevoie, de asemenea, de 2 x 2 cm pentru sipci. Pentru izolare vom folosi o folie de polistiren gros de 2 cm . Acum asamblați cadrul și introduceți plăcile de polistiren în cadru, ca în imaginea de mai jos.

dog house floor

Mai întâi atașați plăcile cu clei de lemn și apoi asigurați-l cu șuruburi de lemn de 3/4 inch când puneți placa superioară ca în imaginea de mai jos. Asigurați-vă că mai întâi găuriți găurile cu o dimensiune mai mică decât șurubul, deoarece în caz contrar scândurile se pot sparge.

dog house floor

Panourile laterale sunt construite la fel ca panoul de podea, dar dimensiunile sunt de 97 × 50 cm. Nu utilizați adezivul pentru panourile laterale și asigurați-l cu șuruburi imediat. De asemenea, nu puneți chiar panoul de acoperire și panoul de acoperire, lăsați-l să se termine. După terminarea ambelor părți, fixați-le pe podea cu șuruburi de lemn, ca în imaginea de mai jos.

dog house side panels

Acum am terminat cu partea ușoară a proiectului și este timpul pentru partea din față și din spate a casei de câine. Utilizați ferăstrăul de găurit pentru a tăia panourile din față și din spate și a observa că acestea sunt la un unghi de 40 de grade pe partea de sus. Întotdeauna trageți mai întâi forma pe foaia de placaj și apoi fixați foaia cu clema și numai atunci puteți începe cu tăierea. După aceasta va trebui să tăiați ușa de intrare de pe panoul frontal, iar dimensiunile intrării sunt de 40 × 25 cm. Arcul nu ar trebui să fie o problemă, ci doar să-l trageți cu atenție și să-l tăiați încet cu ferăstrăul de găurit la cea mai mică viteză. Atunci când tăierea este finalizată, ramați partea din față și cea din spate cu plăci de 2 × 2 cm, cum ar fi podeaua și panourile laterale, dar lăsați scândurile pe panta cu 15 cm mai mult ca în imaginea de mai jos. După finalizarea cadrelor, îmbinați partea din față și din spate cu patru sipci de 2 × 2 cm, de 93 cm lungime.

dog house front side

Utilizați colțare metalice ca cele din imaginea de mai jos. Placile inferioare ale acoperișului trebuie să fie la 2 cm de la rama de pe ambele părți, deoarece panourile laterale nu se vor potrivi altfel.

lower planks

Tăiați patru bucăți de placaj ca în imaginea de mai jos și atașați cherestea cu șuruburi de colț și șuruburi de lemn. Apoi este timpul să atașați panourile de acoperiș. Întoarceți casa pe lateral ca în imaginea de mai jos și fixați panoul cu cleme. Trageți găurile și atașați panourile cu șuruburi pentru lemn.

dog house roof

Acum este momentul să alcătuiți această parte cu baza pe care am făcut-o la început. Atașați-l cu șuruburi de lemn pe ambele părți și pe podeaua din față și din spate. Acum completați spațiile dintre plăci cu stratul de polistiren pentru izolare ca în imaginea de mai jos.

dog house styrofoam

Ultimul lucru este să punem podele din lemn pe partea exterioară a casei de câine. Tăiați banda de lemn la mărimea necesară și apoi atașați-o cu unghii de 1 inch numai pe scândurile exterioare ale casei de câine.

dog house wood strip

După ce ați terminat cu atașarea benzii de lemn, este timpul să fixați acoperișul împotriva scurgerilor cu bandă de bitum sau șindrilă. După aceea tot ce trebuie să faceți este să pictați casa câinelui cu culoarea preferată, dar asigurați-vă că ați pus cel puțin două straturi de vopsea pentru că trebuie să protejați lemnul împotriva elementelor.

dog house

Casa este montată cel mai bine pe blocuri sau cărămizi de piatră de cel puțin 5 cm grosime și nu a pus niciodată casa direct pe teren. Sperăm că acest articol te-a inspirat să-ți construiești propria casă de câine și dacă a trimis-o ca o fotografie și o vom publica pe site-ul nostru. Vă mulțumim pentru partajare, echipa Handyman tips!

Posted on 07/04/2018, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: