Arhive blog

La Multi Ani Ghiocel !


Va doresc sa vina Mosu !


Fata de masa

La Multi Ani 2013 !


Pretul motorinei in Europa – decembrie 2012


Datele sunt preluate din Capital.ro
Pretul motorinei in  euro 12.2012

Voua va plac jucariile ?


De fapt nu sunt jucari sunt niste miniaturi foarte complicate a unor realizari tehnologice de exceptie , avioane , helicoptere, vapoare, masinute (buggyuri) si cate si mai cate …
La Sarbatoarea Narciselor am intalnit cateva modele de avioane dar si doua masinute teleghidate. Daca masinute am vazut si chiar m-am jucat cu ele, vedeti filmuletul  din widgetul alaturat (am furat masinuta copilului …) cu avioane n-am avut placerea inca


Imi amintesc ca la Salzburg, in anii trecuti, m-a scapat Ghiocel intr-un magazin speciat de asfel de miniaturi. Cu greu m-a recuperat fara sa-mi cumpere nimic … Erau vaporase, avioane , etc de la cateva zeci de euro la cateva sute.

(mai mult…)

Cu Ghiocel la Sarbatoarea Narciselor


Pentru ca vremea de dimineata se prezenta destul de bine am hotarat s-o duc si pe Ghiocel la ” Ziua Narciselor” .

Pentru ca doamna s-a trezit doar la 10 am pierdut concursul Buggy-lor pe care -mi doream mult sa-l vad. Am mai prins doar masinutele aranjate pentru niste poze de final.

Cu greu am reusit sa-mi conving doamna sa urce mini dealul de unde puteam  vedea spectacolul aviatic. Pentru mine nimic deosebit, vazusem totul cu o zi inainte, doar un singur avion zbura.  Regret doar, ca se pare, ca pentru doar 50 de lei putem face o tura cu acesta. Chestia asta n-o mai facusem … (mai mult…)

%d blogeri au apreciat asta: